Мартин О\'Нийл: Няма оферта за Стенли, нормално е да има интерес

15:55
Мартин О\'Нийл: Няма оферта за Стенли, нормално е да има интерес
Нормално е да има интерес към Стилиян Петров, коментира мениджърът на Астън Вила Мартин О\'Нийл.

Наставникът на бирмингамци за пореден път похвали качествата на капитана си, но сподели, че към момента оферта от Ливърпул за Стенли няма.

"Стилиян е наистина фантастичен за нас в последните две години. Моля ви, не приемайте това като покана към другите клубове, но не съм изненадан, че има интерес към него. Казах същото и за други футболисти и хората веднага казват, че каня другите клубове да преговаряме. Не съм говорил с ръководството за Стилиян, но в историята няма нищо вярно. Това не означава, че клубове като Ливърпул не проявяват интерес, защото той е играч от страхотна класа. Но никой от Ливърпул не се е свързвал с нас. Мисля, че Стилиян се справя чудесно при нас. Той е отличен капитан", каза О\'Нийл.

 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Liverpool_fan86
31.07.2010 16:02

Така е , Стенли е наистина фантастиченн футболистт никой не се съмнява в това и Мартин О'Нийл знае това много добре.Много бих се радвал да заиграе нашето момче в любимият ми клуб, но дори и да не се случи му желая големи футболни успехи в който и отбор да се намира.Браво Стенли , заслужаваш го *smile*